7-Eleven bryder normerne

Brandhouse har som leadbureau i mere end 30 år været med til at flytte 7-Eleven som brand. Fra døgnkiosk til verdens bedste convenience-koncept. I dag har brandet så meget stolthed, at ansvarlighed både fylder på hylderne og i gadebilledet.

Altid åbent for nye muligheder

Målet var at positionere 7-Eleven som en kvalitetsbevidst madbutik. Hvor man ikke bare henter en cola og en pose chips, men også får stillet sulten med sund og god mad på farten. Både sortiment, kommunikation og kundeoplevelser fik et kvalitetstjek, og nye produkter og madoplevelser blev udviklet i samarbejde med nogle af de dygtigste leverandører. Og vi fik som bureau lov til at være med som strategisk samarbejdspartner og sætte ord, handling og kommunikation på den nye position.

I 2019 modtog kæden den fornemme pris ”Convenience Retailer of the Year”. Heldigvis er 7-Eleven stadig sulten efter mere.

Mere end convenience​

Siden 2014 har 7-Eleven sponsoreret Pride i København. Og i 2022 aktiverede vi sponsoratet med en kampagne, hvor det ikoniske 7-Eleven-logo blev erstattet med tankevækkende fakta om diskrimination og udfordringer i LGBT+ miljøet.

Thomas Hedegaard
Partner, Director Brand Consultancy
Flere cases