Om Brandhouse

Brandhouse er et brandingbureau, fordi vi først og fremmest har fokus på at øge værdien af de brands og virksomheder, vi samarbejder med. Vi gør det med en kombination af brandstrategi, design og kreativitet. Vores udgangspunktet er altid, at et brand skal skabe relevant værdi for forbrugere og kunder. Men værdi for forbrugerne kommer ikke primært gennem markedsføringen. Værdien af brandet kommer gennem mødet med brandet i alle kontaktpunkter herunder gennem kvalitet og innovation i produkter og services. Så vi kombinerer markedsføring og brand-oplevelser på hele kunderejsen for at få den bedste sammenhæng og effekt. (Se under Branded Behaviour®)

Brandhouse er + 80 rådgivere, designere, kreative, tech- og digitalspecialister. Vi løser ikke enkeltstående opgaver, men hyres som brandbureau og arbejder tæt sammen med vores kunders ledelser og marketingledelser om at skabe den mest attraktive plads i forbrugernes bevidsthed. Vi tilpasser vores kompetencer og teams til brandets behov og situation, så vi kan være den bedste partner et brand kan få.

Internationalt samarbejde

Brandhouse er den danske del af det globale ICOM netværk. ICOM er et uafhængigt netværk bestående af mere end 80 ligesindede marketingbureauer i over 60 lande.

Let’s have lunch!

Lad os diskutere, hvordan vi kan forbedre din forretning over en frokost i Lucy Jordan, vores inhouse restaurant.

Stiig Helgens Binggeli
Managing Partner
Stiig Helgens Binggeli @ FacebookStiig Helgens Binggeli @ TwitterStiig Helgens Binggeli @ LinkedIn