Vi giver værdi til dit brand ved at
berige kundernes liv. I hele
kunderejsen.

Hos Brandhouse kigger vi på hele kunderejsen, fordi det er kundens samlede oplevelse, der skaber dit brand. Derfor har vi kompetencer inden for så godt som alle marketing-discipliner. Og på de områder, hvor vi ikke selv har kompetencerne i huset, der arbejder vi sammen med dygtige partnere.

Strategi

Den rigtige strategi er fundamental for at få succes. Når vi lægger en strategi for dit brand, er det altid med udgangspunkt i dine kunder og deres behov. Derved sikrer vi altid at lave tiltag, der skaber mere værdi for dine kunder og dermed dit brand.

Analyse

Hos Brandhouse gør vi altid et grundigt forarbejde. På baggrund af analyser identificerer vi muligheder og lægger en klar strategi med udgangspunkt i dine kunder og deres behov. I arbejdet indgår vores årlige kundeanalyse, der er Danmarks største af slagsen, og som viser kundernes oplevelse og loyalitet over for 250 af Danmarks største retail- og servicevirksomheder.

Branding

Branding er vores kernekompetence. Vi tror et stærkt brand er nødvendigt for at skabe loyalitet i en verden, hvor dine kunder får flere og flere alternativer at vælge imellem. Vores tilgang til branding starter altid i dine kunder og deres behov.

Konceptudvikling

I vores konceptarbejde omsætter vi strategi og indsigter til kreative løsninger, der giver dine kunder en god oplevelse og sikrer brandet en stærk og unik position i markedet.

Digitale løsninger

Vi skaber løsninger til en digital verden. Vi udvikler strategier for bandets tilstedeværelse i digitale kanaler og eksekverer dem med kundens behov i fokus.

 

Grafisk produktion

Vi har en afdeling, som har specialiseret sig i effektiv og omkostningsbevidst produktion af sælgende tilbudsaviser, kataloger og kampagnemateriale på tværs af platforme.
Vores systemer, kompetencer og mange års erfaring fra samarbejde med flere af de førende landsdækkende detailkæder sikrer høj kvalitet til en lav pris uanset medieplatform og mængde.

Dialog og automation

Vi er eksperter i dialog disciplinerne. En god dialog med kunderne, starter med at definere kundetyperne og mappe kunderejsen op. Dernæst kan man definere de rigtige budskaber, så dialogen foregår i den rigtige kontekst. Vi hjælper vores kunder med at alt i denne proces – lige fra at designe den optimale kunderejse til data og tech arbejdet bag.

Vi er uafhængige af platformene, og supporterer på alle de større og mest gængse marketing automation systemer.

Content marketing

Vi udvikler unikke content marketing-løsninger for dit brand med fokus på at skabe synlighed i online-universet samt opbygge og fastholde et stærkt engagement på digitale medier. Vi laver content til alt fra Facebook, Instagram og SnapChat til pressemeddelelser, annoncer, blogs og dialogmails. Og sørger selvfølgelig for, at det hænger sammen på tværs af platforme. Og så måler vi altid løbende effekten af vores arbejde.

Design

Hos Brandhouse kan vi hjælpe dig med alt fra brandstrategi, brandarkitektur, design af CVI fra bunden til grafisk design af emballage, webdesign og implementering af platformen på alle kanaler.

Brand activation

Always on eller Always relevant? Et brand skal altid være klar til at lytte til forbrugerne, men skal ikke altid selv snakke. Det er bedre at være interesseret end gøre sig interessant. Men når man så vælger at gå ud og sige noget, så skal det også gøres relevant og skabe værdi for forbrugerne.

Film

Hvis et billede siger mere end 1000 ord, hvad siger 25 billeder i sekundet så? Med vores inhouse produktionssetup med kamera og udstyr til enhver opgave producerer vi alt fra vertikale videoer til Snapchat til brand stories til intern og ekstern brug. Vi har desuden to certificerede drone-fotografer og professionelt postproduktionssetup. De store reklamefilm produceres i samarbejde med nogle af verdens dygtigste instruktører og kamerafolk.