Uno-X hev ny strategi op af tasken

Brandhouse har skabt brandplatformen for Uno-X og designet og udviklet hele kunderejsen bag Uno-X app’en. Med konceptet Brændstof i tasken fik brandet ny energi og kunderne endnu en grund til at tanke Uno-X lynhurtigt, nemt og billigt.

Uno-X på rejsen

Brandhouse har haft alle fingre i Uno-X app’en for at sikre, at kunderejsen kom til at glide så glat som muligt. Og da det kræver mange ressourcer og store mediebudgetter at få en ny app ud at køre, gik vi en helt anden vej og brugte både 1. partsdata og egne data intelligent i lanceringen. En TVC stod klar i kulissen, men kom aldrig på.

Med mails, splittest, leadgenerering, konkurrencer, brændstofgaver, organisk trafik mv., kom vi i mål over alle forventninger med antal downloads. App’en fik også de nødvendige topplaceringer i app-stores, så kunderne hurtigt kunne få brændstof i hænderne. Vi gav den gas med prisbudskaber, og jo mere vi sænkede prisen – jo flere apps dukkede op i mobilerne. For selvom convenience gør en stor forskel for kunderejsen, så er pris altid et vigtigt ståsted for Uno-X.

Resultater

25% af Uno-X-kunderne blev til app-kunder på en måned. App’en blev den 4. mest downloadede i løbet af de første par uger.

Der er flere imponerende resultater at komme efter og hele tiden nye på vej.

Thomas Hedegaard
Partner, Director Brand Consultancy
Flere cases