Uno-X: Lynhurtig tankning

Uno-X er kendt for at have billig benzin og arbejder hele tiden for at gøre det lidt lettere at være bilist. På tværs af platforme og stationer har vi samarbejdet om at gøre kundeoplevelsen så effektiv som muligt.

Udfordring​en

Siden 2017 har Uno-X opgraderet både tankstationer og udbud med alt fra lynbetaling til vaskehaller – ligesom de har lanceret en app og udruller lynladestationer til elbiler landet over. ​
På tværs af udviklinger og opgraderinger har de ville øge deres kendskab til de individuelle tilbud – med særlig fokus på geosegmentering, så de kun rammer relevante områder.

Løsning​en

Brandhouse/Subsero har skabt en brandplatform for Uno-X med en klar position og et tydeligt kundeløfte: Det er nemt, hurtigt og billigt at tanke, vaske og lynlade hos Uno-X. For kunderne handler det nemlig om at komme lynhurtigt videre. Løftet lever i alle kontaktpunkter.
Stationerne er enkle og stilrene med tydelige ikoner og intuitive skærme til at guide kunderne. Og der er trygge fysiske rammer i form af god plads omkring hver station. Det skaber en kundeoplevelse, der er hurtig, tryg og nem.

App​

I maj 2022 lancerede Uno-X en app, som også direkte understøtter deres kundeløfte. Brandhouse/ Subsero har udviklet hele kunderejsen og designet app’en til at gøre kundeoplevelsen på stationerne endnu nemmere. App’en blev introduceret med en kampagnefilm, der forklarer det som at have ‘brændstof med i tasken’ – og er et frisk pust til Uno-X-brandet.

Gennemgående design​

Vi har også udviklet et gennemgående grafisk design på tværs af alle elementer, touchpoints og kommunikationskanaler, som nu står tydeligt frem med gule, røde, hvide og sorte farver, der gør Uno-X genkendeligt online, i app’en og når du kører forbi på vejene.

På vej mod fremtidens mobilitet

Fremtiden for Uno-X handler i høj grad om at fremme bæredygtig mobilitet. Et stort skridt i den retning blev taget i 2022, da den første station med fire lynladere åbnede, og hvor vi hjalp med alt fra kundeskærme, kampagne, PR-indsats og åbningsevent. ​
Foruden grøn ladning, er Uno-X sponsor af det norsk/danske cykelhold Uno-X Pro Cycling Team, hvor vi rådgiver om kommerciel vinkling af sponsoratet og løbende producerer kommunikationselementer online og til diverse cykelløb.
Thomas Hedegaard
Partner, Director Brand Consultancy
Thomas Hedegaard @ FacebookThomas Hedegaard @ LinkedIn