Netto hænger ud med Irma

Brandhouse har som leadbureau skabt universet Livet er dyrt – Gå i Netto. Et kreativt koncept, der både kommunikerer lave priser og åbner op for holdninger og handlinger.

Kåret til et af Danmarks stærkeste brands

I Netto får man altid værdi for pengene. Det ved danskerne. Derfor er Netto en af danskernes foretrukne dagligvarekæder og kåret til en af Danmarks stærkeste og mest kendte brands. Men flere og flere konkurrenter æder af markedet. Så lave priser på hylderne er ikke nok.

Brandhouse har været leadbureau for Netto ad to omgange. Første gang fra 2008 til 2017, hvor konceptet Det er hårdt at tjene penge – få mest muligt ud af dem ramte lige i danskerne hjerte og indkøbspung.

Livet er dyrt

Anden omgang startede i 2020 med universet Livet er dyrt – Gå i Netto. 

Netto forstår danskerne. Og vi ved, hvordan vi gør kommunikationen interessant og relevant. Og hvor vi gør det bedst. Omdrejningspunktet er altid alle de ubehagelige udgifter og alt for dyre ting.

Resultater

Samlet set har Netto oplevet et markant løft i brandstyrke på alle 15 parametre i YouGov Brandindex målt i januar 2022. Det er en stigning på 5,5% i ad awareness, 7,35% i value for money og 22% forbedring af reputation.

Felix Binggeli
Client Director
Flere cases