Škoda ta’r den elektriske førertrøje

Brandhouse fik Škoda helt frem i førerfeltet og danskerne til at heppe på deres elektriske topmodel, da Tour de France ramte dansk jord. Brandet blev styrket, permissions indsamlet, og 479 nye Škodaer kører allerede nu rundt på landevejene.

PART OF THE TOUR

Selvom det var 19. år i træk, at Škoda var international sponsor for Tour de France, så var sidste år noget helt særligt med tre etaper på dansk jord og en dansk rytter med store vinderchancer. Med et omnichannel mindset og en omfattende digital aktivering fik vi skabt trafik til forhandlerne, masser af værdifuld PR og topmodellen Enyag på sejrskamlen for den mest solgte elbil i Danmark.

Med Part of the Tour fik Škodas sponsorat af Tour de France en hel ny rækkevidde, og kampagnen overhalede normerne for traditionel bilmarkedsføring. Vi kom i mål med det hele og mere til. Et vigtigt element i bilmarkedsføring er nemlig at identificere og kommunikere med den lille gruppe af bilkøbere, der lige nu er i markedet. I de få måneder, de er på udkig efter ny bil, er opgaven at konvertere brandkendskab til digital interaktion, forhandlerbesøg og i sidste ende et salg. Og kampagnen er slet ikke parkeret…

Resultater

Et udpluk fra præmiehylden: 479 solgte Škodaer, Enyag tog pladsen som mest solgte elbil i Danmark og adgang til 31.000 bildrømme, som der skal sættes strøm til.

Robert Dinulovic
Partner, Director, Digital Consultancy
Flere cases