Kontor

Tekstforfatter / Content Creator

Hos Brandhouse/Subsero leder vi efter en ny kollega med en skarp pen til vores kreative afdeling. Sammen med resten af teamet skal du være med til at levere stærke, velskrevne og kreative løsninger og tekster til en lang række af Danmarks stærkeste brands.

Lidt om stillingen

Vi leder efter en tekstforfatter, der kan sætte ord på de mange idéer, koncepter, og budskaber, der hver dag udspringer fra vores kreative og digitale afdeling. Du kommer til at sætte ord på en bred vifte af platforme og formater og kommer derfor til at skrive kommercielle tekster i alle længder. Både i kampagne-sammenhæng og i den daglige drift, vil du skulle skrive alt fra website tekster til nyhedsbreve, knap tekster, overskrifter og SoMe-tekster. Hos os er kundelisten både lang og alsidig, så du vil skulle skifte sprogligt spor ofte og skal kunne indrette din skrivestil og dit sprog efter det enkelte brands tone, værdier og målgruppe.

Hvem er du?

Vi leder efter dig, der er ferm bag tasterne og som brænder for at skrive – både godt og enkelt. Og så har du selvfølgelig styr på både din retstavning og din grammatik.

Du kan skrive nyhedsbreve, der får folk til at læse med til sidste punktum, SoMe-tekster, der får folk til at reagere, like og dele og knap-tekster, der er alt for fristende til ikke at give dem et lille klik.

Du interesserer dig for medier, målgrupper og branding – og for hvordan din tekst bedst både fanger og formidler. Personligt karakteriserer du sig selv som ansvarlig, detaljeorienteret og struktureret.

Og vigtigst af alt, er du positiv og engageret og trives i et tæt samarbejde med art directors, projektledere og vores mange andre kollegaer. Kort sagt, kan du både personligt og fagligt bidrage til stærke digitale løsninger for alle vores kunder.

 

Du har minimum 2 års erfaring med at skabe inspirerende, kommercielt indhold på tværs af platforme og kanaler. Det kan være fra reklamebureau, en marketingafdeling, in-house bureau, en start-up eller lignende.

Hvad tilbyder vi?

Hos Brandhouse/Subsero vil du indgå i et stærkt og ambitiøst digitalt team, med en travl hverdag og en uformel omgangstone. Vi er et levende hus, som hele tiden udvikler sig. Og sidst – men ikke mindst – kan vi love dig branchens bedste frokost.

Kontakt og ansøgning

Hvis du gerne vil vide mere om stillingen, så skynd dig at kontakte Jacob Karne på tlf. 26 57 90 56. Din ansøgning inkl. CV og eventuelle referencer skal sendes til [email protected] – inkluder gerne “Tekstforfatter” i emnefeltet. Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at sende os din ansøgning.

Om Brandhouse/Subsero

Brandhouse/Subsero er et marketing- og brandingbureau, som består af 75 specialister – med fælles ambitioner om at udvikle og markedsføre stærke brands. Vi tror på, at den totale kundeoplevelse skaber brandet og forretningen. Derfor skaber vi brands gennem forretnings- og konceptudvikling, design og markedsføring.