Kontor

SoMe konsulent

Hos Brandhouse/Subsero søger vi en dygtig SoMe konsulent, til at indgå i vores SoMe afdeling. Sammen med resten af teamet skal du være med til at styrke og optimere den digitale tilstedeværelse for en lang række af Danmarks stærkeste brands.

Om stillingen

Som SoMe konsulent vil dit ansvar favne alt fra rådgivning til eksekvering og optimering af content og kampagner på sociale medier. Du vil have stor kundekontakt på tværs af mange brands, og skulle hjælpe vores kunder med at øge og raffinere deres tilstedeværelse og annoncering på sociale medier. Du vil stå for både brug, køb og optimering af platforme (eksempelvis Falcon) og vil også skulle opsætte og håndtere SoMe-annoncer for vores kunder.

 

Foruden rådgivning og eksekvering vil du også få ansvar for at løfte vores eksisterende indsats på vores kunder. Da sociale medier er i konstant udvikling, vil du indgå i det team i huset, der sørger for at vi internt alle sammen er på fornavn med nye annoncerings-former og formater. Det kan både handle om at uddanne vores projektafdeling, at inspirere den kreative afdeling med nye muligheder på de forskellige sociale platforme, eller at komme med optimeringsforslag til at få større gennemslagskraft med det indhold, vi leverer.

 

Du får også ansvaret for Brandhouse/Subseros egen SoMe-tilstedeværelse – og vil skulle stå for at vi er til stede de rigtige steder, på de rigtige måder.

Hvem er du?

Vi ser helst at du har min. 2 års relevant erfaring med sociale medier. Dit kompetencemæssige udgangspunkt er teknisk og i Paid social – du har styr på hvordan tandhjulene drejer og hvor tallene skal stå. Men da du kommer til at arbejde med markedsføring, er det vigtigt, at du også har både interesse og forståelse for branding – og har sans for hvordan indhold kan optimeres. Vi forventer, at du har et stort drive og holder dig opdateret på både tekniske ændringer og trends på sociale medier.

 

Personligt karakteriserer du dig selv som ansvarlig, proaktiv og struktureret.
Vigtigst af alt er nemlig, at du er positiv og engageret og trives i et tæt samarbejde med projektledere, kreative, strateger og vores mange andre kollegaer. Kort sagt, kan du både personligt og fagligt bidrage til at vores mange kunder er bedst muligt til stede på SoMe.

Hvad tilbyder vi?

Hos Brandhouse/Subsero vil du indgå i et stærkt og ambitiøst digitalt team, med en travl hverdag og en uformel omgangstone. Vi er et levende hus, som hele tiden udvikler sig. Og sidst – men ikke mindst – kan vi love dig branchens bedste frokost.

Kontakt og ansøgning

Hvis du gerne vil vide mere om stillingen, så skynd dig at kontakte Felix Binggeli på tlf. 21 26 03 30. Din ansøgning inkl. CV og eventuelle referencer skal sendes til [email protected] – inkluder gerne “SoMe konsulent” i emnefeltet. Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at sende os din ansøgning.

Om Brandhouse/Subsero

Brandhouse/Subsero er et marketing- og brandingbureau, som består af 75 specialister – med fælles ambitioner om at udvikle og markedsføre stærke brands. Vi tror på, at den totale kundeoplevelse skaber brandet og forretningen. Derfor skaber vi brands gennem forretnings- og konceptudvikling, design og markedsføring.