Kontor

Digital Business Director

Hos Brandhouse/Subsero søger vi en dygtig Business Director med stærk dataforståelse. Sammen med resten af teamet skal du være med til at udvikle og optimere digitale løsninger for en lang række af Danmarks stærkeste brands.

Om stillingen

Som Business Director Digital vil du både have ansvar for rådgivning til eksisterende kunder og salg til nye brands. Du vil naturligt stå i spidsen for dine egne projekter og have tæt kundekontakt, ofte med folk på ledelsesniveau. I dine projekter vil digital udvikling, brand integration og innovation have førsteprioritet.

 

Derudover vil din rolle også omfatte at løfte det digitale niveau inden for husets egne vægge, og du vil komme til at rådgive dine kollegaer om digitale løsninger og services, så vi alle bliver endnu bedre og dygtigere på digital branding og løsninger.

Hvem er du?

Du har gerne min. 3-5 års erfaring fra digitalt bureau i en lignende stilling og er på hjemmebane med databaseret marketing, ligesom du har en grundlæggende forståelse inden for marketing automation. Du har en relevant videregående uddannelse som cand.merc. eller lignende.

 

Fagligt tænker du ikke kun i kommunikation, men også i forretning og innovation – og det er for dig den største selvfølge, at teknologi skal integreres som enabler i dine projekter. Vi ser også gerne at du har erfaring med omnichannel – online og offline.

Vi forventer, at du har et stort drive og holder dig opdateret på både digital udvikling og trends.

Personligt er du ansvarlig, proaktiv og struktureret. Du har god humor og selvironi. Du skal kunne  trives i et tæt samarbejde med projektledere, udviklere, kreative og vores mange andre kollegaer. Kort sagt, kan du både personligt og fagligt bidrage til at vores kunder får stærke, digitale produkter og løsninger, som sikrer deres brands digitale tilstedeværelse.

Hvad tilbyder vi?

Hos Brandhouse/Subsero vil du indgå i et stærkt og ambitiøst digitalt team, med en travl hverdag og en uformel omgangstone. Vi er et levende hus, som hele tiden udvikler sig. Og sidst – men ikke mindst – kan vi love dig branchens bedste frokost.

Kontakt og ansøgning

Hvis du gerne vil vide mere om stillingen, så skynd dig at kontakte Robert Dinulovic på tlf. 40 55 69 69. Din ansøgning inkl. CV og eventuelle referencer skal sendes til [email protected] – inkluder gerne “Digital konsulent” i emnefeltet. Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at sende os din ansøgning.

Om Brandhouse/Subsero

Brandhouse/Subsero er et marketing- og brandingbureau, som består af 75 specialister – med fælles ambitioner om at udvikle og markedsføre stærke brands. Vi tror på, at den totale kundeoplevelse skaber brandet og forretningen. Derfor skaber vi brands gennem forretnings- og konceptudvikling, design og markedsføring.