Kontor

Art Director / Grafisk designer

Hos Brandhouse/Subsero søger vi endnu en dygtig art director / grafisk designer til at indgå i vores dedikerede retail-team. Sammen med resten af vores kreative afdeling skal du være med til at levere stærke, kreative løsninger og eksekvering for en lang række af Danmarks stærkeste brands.

Stillingen

Som del af vores retail-team kommer du til at skabe kreative kampagner for nogle af Danmarks største retailkæder – i tæt samarbejde med både kollegaer og kunder. Vi leder efter en, der er stærk på at konkretisere koncepter og kampagner indenfor kendt CVI og kendte kommunikationsplatforme. Foruden kampagnemateriale, kommer du også til at lave disponering og layout på tilbudsaviser, kundemagasiner og kataloger for en bred vifte af kunder, samt følge, optimere og styre færdiggørelsen af disse. Til både små og store opgaver kommer du til at udarbejde fotoskitser til aviser, magasiner og kampagner, samt style og styre fotoskydninger i samarbejde med fotografer.

Din profil

Vi leder efter dig, der brænder for dit håndværk og konstant søger nye måder at bringe idéer til live. Du stræber efter at gøre det komplicerede enkelt. Og at gøre det enkle interessant. Du har 3-5 års relevant bureau-erfaring, men vigtigst af alt en portefølje, der viser at du har sans for detalje og kan levere veludførte kampagner. Du arbejder trygt og selvsikkert i InDesign og Photoshop – og vi ser også gerne, at Illustrator ikke er fremmed land. Vi forventer, at du er ambitiøs på egne og brandets vegne, samtidig med at du har en forståelse og respekt for hverdagens salgsfokus og deadlines. Du kan bidrage med stærke visuelle løsninger, der fungerer og sætter en ære i at skabe sammenhæng og sikre en visuel rød tråd på tværs af indhold, formater og kanaler. Personligt karakteriserer du dig selv som initiativrig, struktureret og udadvendt.

 

Vigtigst af alt er nemlig, at du er positiv og engageret og trives i et tæt samarbejde med projektledere, tekstforfattere, grafikere og vores mange andre kollegaer. Kort sagt kan du både personligt og fagligt bidrage til at vores mange spændende opgaver bliver løst på bedste vis.

Hvad tilbyder vi?

Hos Brandhouse/Subsero vil du indgå i et stærkt og ambitiøst kreativt team, med en travl hverdag og en uformel omgangstone. Vi er et levende hus, som hele tiden udvikler sig. Og sidst – men ikke mindst – kan vi love dig branchens bedste frokost.

Kontakt og ansøgning

Hvis du gerne vil vide mere om stillingen, så skynd dig at kontakte Peter Zimmermann på tlf. 23 48 97 50. Din ansøgning inkl. CV og eventuelle referencer skal sendes til [email protected] – inkluder gerne “Art Director / Grafisk designer” i emnefeltet . Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at sende os din ansøgning.

Om Brandhouse/Subsero

Brandhouse/Subsero er et marketing- og brandingbureau, som består af 75 specialister – med fælles ambitioner om at udvikle og markedsføre stærke brands. Vi tror på, at den totale kundeoplevelse skaber brandet og forretningen. Derfor skaber vi brands gennem forretnings- og konceptudvikling, design og markedsføring.