Skærm

PHP-udvikler søges

Brandhouse/Subsero søger en alsidig udvikler med full-stack erfaring og interesse i både backend og frontend. Om dit hjerte ligger det ene eller det andet sted betyder mindre, blot du har hjertet med i dit arbejde og erfaring med hele din tech-stack.

 

Du trives i et job, hvor vejen fra kunde til udvikler er kort. Ikke fordi at du nødvendigvis skal have kundekontakt, men fordi det er vigtigt for vores forretning, at kundens change requests ikke drukner i bureaukrati.

Publicator

Det primære fokus i bliver Publicator, som er et webbaseret mønstrings-/PIM-system, Brandhouse har udviklet og løbende videreudvikler.

 

Vores position i markedet er speciel, da vi ikke sælger software, men samtidig konkurrerer med store virksomheder, som sælger software. En kamp, som vi vel at mærke vinder regelmæssigt.

 

Publicator anvendes til:

 • Håndtering og levering af data til online webshops
 • Håndtering af data i forbindelse med produktion af kampagner og tilbudsaviser
 • Generering af skilte, instore-materiale, prislister og annoncer
 • Indhentning af data fra eksterne kilder, f.eks. leverandører eller ERP-systemer
 • Integration til eksterne systemer via webservices
 • – og meget mere

Hvad vi forventer af dig:

 • Du har flere års erfaring med en PHP-stack og gerne i et Linux-miljø
 • Du er dygtig, passioneret, detaljeorienteret og sætter en ære i at levere et gennemarbejdet produkt, men kan samtidig styre efter en deadline eller et udviklingsestimat, som du selv har været med til at levere
 • Du har mod på at sætte dig ind i komplekse IT-systemer
 • Du har en høj grad af ordenssans og struktur i dit arbejde
 • Det er en fordel at have erfaring med moderne frameworks, backend såvel som frontend, f.eks. Laravel, Livewire, Alpine.js, Tailwind CSS, React e.lign.

 

Det tilbyder vi dig

Vi kan tilbyde dig et job med stor alsidighed, gode kolleger, inhouse diner med egen kok, en kreativ atmosfære og fleksibilitet. Løn, der modsvarer dine kvalifikationer og naturligvis mulighed for udvikling i jobbet. Vi bor normalt på Østerbro, men er relokeret til Ordrup tæt ved Charlottenlund frem til ca. 1. juni, mens vores bygning på Østerbro renoveres.

 

Lyder dette som noget for dig – så send straks din ansøgning, CV og LinkedIn-profil til udviklingschef, Nikolaj Have ([email protected]). Da vores kommunikation til kunderne er på dansk, skal du være fortrolig med både skriftligt og mundtligt dansk. Fortæl lidt om dig selv og hvorfor Brandhouse skal ansætte dig.

 

Om Brandhouse/Subsero

Hos Brandhouse/Subsero kigger vi på hele kunderejsen, fordi det er kundens samlede oplevelse, der skaber et brand. Derfor har vi 75 specialister med kompetencer inden for så godt som alle marketing-dicipliner. Og på de områder, hvor vi ikke selv har kompetencerne i huset, der arbejder vi sammen med dygtige partnere.

 

Vi har en afdeling, som har specialiseret sig i effektiv og omkostningsbevidst produktion af sælgende tilbudsaviser, kataloger og kampagnemateriale på tværs af platforme. Vores systemer, kompetencer og mange års erfaring fra samarbejde med flere af de førende landsdækkende detailkæder sikrer høj kvalitet til en lav pris uanset medieplatform og mængde.

 

Vores kunder er nogle af Danmarks førende detailkæder, bl.a. Imerco, Bog & Idé, Netto, Foodservice Danmark, Saint Gobain (Brdr Dahl), Scandlines, Sunclass Airlines m.fl.