Synoptik ser virkeligheden i øjnene

Brandhouse har som leadbureau udarbejdet Synoptiks brandposition og kundeløfte Vi ta’r dit syn alvorligt. Strategien har øje for kundernes ønske om at blive mødt af eksperter. Og nogle gange må man tage de ansvarlige briller på for at gøre en forskel.

Alle så ens ud

Vores samarbejde startede med en analyse af markedet tilbage i 2018. Alle optiker-kæder gjorde det samme, og ingen skilte sig ud. Ingen var kendte for faglighed og kompetent rådgivning. Og da Synoptik har nogle af Danmarks bedste optikere, og vi har identificeret forbrugergrupper, som ønsker bedre service og seriøsitet, var det indlysende at bygge den nye position på et fagligt fokus og ikke bare på pris. For man kan jo hurtigt stirre sig blind i et marked og ikke se nye muligheder, hvis alle løber efter det samme.

 

Vi ta’r dit syn alvorligt

“Vi ta’r dit syn alvorligt” åbnede op for en anden måde at kommunikere med markedet på, og positionerede Synoptik som eksperterne. Dem, man taler med, når man vil have et bedre syn og ikke bare spare penge.

I dag mærker og ser man brandpositionen i alle kontaktpunkterne med kunderne. Og positionen giver os hele tiden mulighed for at se og udtænke nye kampagner, der manifesterer målgruppens syn på os og styrker Synoptik som brand.

Resultater

Alt for mange går rundt med et dårligt syn – uden at være klar over det. Danmarks største synstest fik antallet af bookede synsprøver til at stige med 59%.

Hold øje med Synoptik i gadebilledet. Måske ser du noget, du ikke har set før…

Thomas Hedegaard
Partner, Director Brand Consultancy
Thomas Hedegaard @ FacebookThomas Hedegaard @ LinkedIn