Ritter ReShape

Med kampagnen Ritter ReShape viste Ritter Sport danskerne, hvordan de kunne skjule deres chokolade fra børn eller partnere. En idé baseret på en fakta, der viste at hver anden har for vane at gemme deres søde sager.

Udfordring​en

Det berømte, kvadratiske, tyske chokolade-brand var med tiden blevet støvet og havde mistet relevans og købekraft hos danske familier – og var samtidig udfordret på kvalitetsopfattelsen.

Løsning​en

Som leadbureau har vi bragt Ritter Sport tættere på danskernes sukkerglade hjerter. Med humoristisk og relevant indhold til sociale medier, har vi aktiveret danskerne – og med opsigtsvækkende aktiveringer og kampagner har vi formået at skabe omtale i både ind- og udland, så Ritter Sport igen har fundet plads i de danske indkøbskurve og slikskuffer.

Stærkt, social tilstedeværelse​

På sociale medier har Ritter Sport fået en hyppig og stærk tilstedeværelse, hvor chokoladebrandet fortæller om alt fra CSR-initiativer, nye varianter og tapper ind i aktuelle emner. Særligt med formatet #ritterfake kan de gennem falske og finurlige chokolade-varianter kunne tale med på trends, popkultur og emner, der skiller vandene og skaber engagement og samtale.
Felix Binggeli
Client Director
Felix Binggeli @ LinkedIn