Peugeot

Peugeot er et af de mest solgte bilmærker i Danmark. Og det er der måske en særlig grund til. En Peugeot er nemlig ikke bare et transportmiddel, der tager dig fra A til B. Det er også et stykke fransk kvalitetshåndværk spækket med følelser og gode oplevelser – hele vejen rundt.

Der er noget særligt ved en Peugeot

Den har en sjæl, som de færreste andre bilmærker kan prale af. Teknologien og designet er nemlig skabt til mennesker, og det giver en unik oplevelse. Desværre var det ikke alle, der var klar over det, og mange mente, at bilen bare var et transportmiddel, der skulle bringe dem fra A til B. Det fik vi heldigvis ændret.

Bilmarkedet mærker stadig finanskrisen og er præget af rationelle beslutningsprocesser. Enten skal bilen være meget billig eller også skal den have stor gensalgsværdi. Og det er et trist marked, når man som Peugeot ligger klemt mellem meget stærke mærker som VW og meget billige mærker som Kia. Derfor er der brug for at minde alle om, at livet ikke kun handler om at spare penge eller transportere sig fra A til B i en trist, tysk metalkasse. Man skal huske at nyde livet – og det gør man altså bedre i en fransk Peugeot fyldt med følelser.

Bilmarkedet mærker stadig finanskrisen og er præget af rationelle beslutningsprocesser

Vi kan ikke tage hele æren, men i den tid vi har arbejdet med Peugeot er deres markedsandel steget betragteligt. De har overhalet Ford og Toyota, og mangler nu kun at skubbe Volkswagen af tronen. Og så de har erobret titlen som Danmarks mest solgte bil med Peugeot 208.

Mikkel Elung
Creative Director
Mikkel Elung @ FacebookMikkel Elung @ TwitterMikkel Elung @ LinkedIn