Amager Centret

Amager Centret – Ikke som de andre

Amager Centret er ikke som de andre, og amar’kanere er ikke som de andre. For udover masser af lokale butikker emmer her af kærlighed til hele Amager. Gå på opdagelse i centret, hvor du finder alt fra dagligvarer, fjernsyn, briller til fodboldstøvler, natcreme og måske endda en kæreste

Amager blæst

Udfordringen

Amager Centret oplevede, som så mange andre centre, en svigtende trafik. Brugerne oplevede ikke Amager Centret som specielt “lokalt”, det indeholdt de samme butikker, som man finder alle vegne og kommunikerede på samme måde som alle andre centre. Traditionelle offline kanaler blev brugt, hvor kommunikationen havde fokus på centrets butikker og deres produkter.

Der var behov for en forandring…

Løsningen

Udgangspunktet for Amager Centrets identitet er derfor centreret om amar’kanere af alle slags. Her er plads til alle! Og jo mere de kan være en del af fællesskabet og dele det med hinanden, jo mere relevant bliver kommunikationen – og jo højere kan vi få dem til at elske Amager Centret, så det bliver mere end et center men også et centrum for Amager.

Resultatet

Brandhouse/Subseros opgave bestod, foruden udarbejdelse af positionen, også i at sikre kunderejsen og den branded experience.

Det gjorde vi ved at sikre, at konceptet kunne udrulles og give en unik branded experice, altså en unik genkendelighed i alle touchpoints og på hele kunderejsen. Vi mener nemlig, at et brand ikke kun skal kunne ses og høres, men også føles og opleves.

Den fokusede relevans gennem sociale medier har givet pote med det samme i form af en øget relevans for kunderne, der har resulteret i et øget kundestrøm med index 123.

Relevante posts har givet en grund til at være i dialog og tæt på Amager Centret på de sociale medier og nu følges Amager Centret af en stor og engageret kundegruppe. I opstartsperioden øgede vi antallet af følgere med 240% og nu bruges tiden på at holde engagement oppe via relevante og engagerende post, der er med til at holde kundestrømmen oppe i centret. Amager Centret er nu fremtidssikret, og klar til at møde kunder, fans og brugere med en klar position i alle touchpoints på hele kunderejsen.

240
%

stigning i antal følgere

123
index

øget kundestrøm

Stiig Helgens Binggeli
Managing Partner
Stiig Helgens Binggeli @ FacebookStiig Helgens Binggeli @ TwitterStiig Helgens Binggeli @ LinkedIn