Kunder

Cases

Hos Brandhouse arbejder vi på positionering og aktiverende mærker med speciale i alt fra finansielle tjenesteydelser og IT til detail og transport.

På denne måde har vi opbygget en omfattende kundeliste, hvilket betyder, at vi har stor viden om mange forskellige sektorer og deres individuelle udfordringer.

Nysgerrighed og forståelse er den motiverende kraft bag alt, hvad vi tænker og gør. Derfor er det i vores natur at holde sig opdateret på de nyeste tendenser i de sektorer, vores kunder opererer i.

Gennem vores kunde centreret tankegang, vi omsætte viden og indsigt om den særlige sektor til strategiske og kreative løsninger, som når de kombineres sikrer brandet en stærk og unik position i markedet.

Annette Milner Client Service Director

Brandhouse a/s

Middelfartgade 17

2100 København Ø

Tlf: +4535253200

info@brandhouse.com

Case / POSY by Interflora

Klar til at møde konkurrencen

Da Interflora fik nys om, at en udenlandsk konkurrent var på vej ind over de danske grænser med blomster-abonnementer, gik virksomheden ikke i panik, men handlede resolut og benyttede chancen til at ’disrupte’ sig selv.

Brandhouse hjalp på rekordtid Interflora med at blive klar med POSY by Interflora, et konkurrencedygtigt sub-brand med faste leverancer af moderne og uformelle hverdagsblomster. POSY by Interflora henvender sig især til unge og urbane kvinder, der lader sig inspirere af stærke visuelle udtryk og trendsettere på sociale medier.

Klar til at møde konkurrencen

Med hjælp fra Brandhouse var koncept, navn, visuel identitet og webdesign på plads på blot fire uger, og POSY by Interflora så dagens lys.

En digital-first lanceringsstrategi, bestående af en integreret kommunikationsindsats med strategisk brug af bloggere, sociale medier samt consumer og corporate PR, betød, at mediedækningen og opmærksomheden om det nye brand har været overvældende.

Case / Amager Centret

Ikke som de andre

Amar’kanerne er ikke som de andre. De bor for eksempel tættere end nogen andre i Danmark. Dog er de vidt forskellige, men har kærligheden til Amager til fælles. Og selvom de ikke er enige om alt, så føler de sig som en familie – og de holder sammen.

Denne særlige amar’kanske ånd tog vi fat i, da vi skulle udvikle en ny identitet for Amager Centret. For hvad er mere naturligt end at dyrke amar’kanerne, når nu de er gjort af et ganske særligt stof?

Ikke som de andre

Udgangspunktet for Amager Centrets identitet er derfor centreret om amar’kanere af alle slags. Her er plads til alle! Og jo mere de kan være en del af fællesskabet og dele det med hinanden, jo mere relevant bliver kommunikationen – og jo højere kan vi få dem til at elske Amager Centret, så det bliver mere end et center men også et centrum for Amager.

Resultater

Allerede tre måneder efter launch af Amager Centrets nye identitet er antallet af følgere på Facebook fordoblet med mere end 3.000 amar’kanere. Ligeledes er engagementet steget markant på både Facebook og Instagram. Indextallet for kundetrafik i selve centret ligger nu helt op til 123 – og vi er kun lige begyndt! Vi glæder os til at følge udviklingen.

Case / Fujitsu

Grøn af fornuft

I mange år har Fujitsu været garant for solide it-løsninger, produkter og services til både store og små virksomheder og det offentlige Danmark.

Men hvordan fortæller man om Fujitsus energibesparende servere og storage-løsninger på en måde, som ikke kun henvender sig til IT-chefer? Den udfordring har vi hjulpet dem med.

Grøn af fornuft

Fujitsu havde et ønske om at fortælle om de økonomiske og energieffektive fordele, som virksomheder får, når de opgraderer deres servere og storage-systemer til en af Fujitsus nye grønne løsninger.

Men nogen gange kan det være svært at få fortalt om højteknologiske servere, CO2-udledning og energitilskud på en måde som er spiselig for alle. Derfor har vi hjulpet Fujitsu med at udfolde konceptet ”Grøn fornuft betaler sig” via flere forskellige online tiltag.

Konceptet er blandt andet blevet udfoldet i form af en landing-page, bannere og en animationsfilm, der gennem fun facts og relaterbare situationer gør kunderne klogere på, hvordan dataopbevaring kan gøres endnu smartere og bedre – til glæde og gavn for både pengepungen og miljøet.

Case / Kildevæld

En god smag i munden

Hvordan får man shopperen til at flytte hånden 10 centimeter til den ene side og vælge ens brand frem for konkurrentens? Det er en svær øvelse, og den bliver ikke nemmere af, at man sælger noget så generisk som vand. Men det kan lade sig gøre – og oven i købet mens man gør verden en lille smule bedre.

En god smag i munden

Det kan være en udfordring, at få en CSR-strategi til at gå op med salgs- og marketingstrategien. Ofte bliver den et appendix, der lever sit eget liv parallelt med markedsføringen, fordi det er svært at forbinde et brand løfte til forbrugeren med en god sag. Men for Kildevæld lykkedes det.

Uanset om du er dansker, svensker, nordmand eller afrikaner, så har du nemlig brug for at få slukket din tørst – og det blev grundlaget for et samarbejde mellem Kildevæld og Røde Kors, der blev rullet ud i hele norden. Og løftet om at man giver 3 liter vand til en afrikaner, hver gang man selv slukker tørsten, var nok til at få rigtigt mange forbrugere til at flytte hånden lidt til siden og vælge Kildevæld frem for konkurrenterne.

Case / Amer Sports

NÅR DER GÅR SPORT I GODE KUNDEOPLEVELSER

Hos Amer Sports ved man, at exceptionelle produkter ikke alene sikrer et livslang forhold til kunderne. Vil man vinde kundernes hjerter, må man samtidig tilbyde dem uovertrufne og mindeværdige kundeoplevelser. Derfor havde Amer Sports behov for et uddannelsesprogram til 19 lande, der skulle træne butikspersonale i at give deres kunder oplevelser ud over det sædvanlige.

Case / Salt & Peber

Opskriften på en lidt bedre fest

Salt & Peber ved, hvordan man skaber en uforglemmelig festmiddag, der aldrig går på kompromis med kvaliteten, og som samtidig ikke vælter festbudgettet. Desværre var der ikke mange, der kendte dem og deres særlige evne til at få maden til at skabe grundlaget for en god fest. Så det lavede vi om på.

Opskriften på en lidt bedre fest

Med udgangspunkt i en stærk forbrugerindsigt udviklede vi en helt ny brandplatform og kommunikationsstrategi, som skulle øge kendskabet til Salt & Peber og deres landsdækkende catering-koncept.

I denne forbindelse viste undersøgelser, at maden er en af de allervigtigste parametre for om en fest bliver en succes. Hvis ikke maden er god, så bliver festen ofte derefter. Denne indsigt har vi brugt som et vigtigt led i Salt & Pebers nye brandplatform og kommunikationsstrategi, der sidenhen har dannet fundamentet for både film, en ny hjemmeside, annoncer, en ny visuel identitet, social media-aktiviteter og meget andet.

Resultater

Allerede kort tid efter lanceringen af kampagnen har Salt & Peber oplevet en stigning i omsætningen på op til 230 procent i højsæsonerne. Samtidig har hjemmesiden fået seks gange så mange besøgende sammenlignet med samme periode året før, og salget på webshoppen er steget med 155%. Endeligt viser tallene også, at 25% flere af de besøgende på hjemmesiden køber, når de er der.

Case / Lay’s

Smagen af digital markedsføring

Lay’s er et chips-brand med enestående produkter og fantastiske smagsvarianter. Men som den lille var det svært at få opmærksomhed mellem store konkurrenter. Kendskab og præference haltede efter, og med et begrænset budget krævede det en alternativ kampagne at slås mod de store.

Smagen af digital markedsføring

For at få mest muligt opmærksomhed hos danskerne og mest muligt plads i butikkerne skabte vi en integreret kampagne, der bandt sociale medier og butikkerne sammen gennem en stor konkurrence.

Konkurrencen satte fokus på Lay’s styrke: Et væld af fantastiske smage fra hele verden. Vi lod simpelthen danskerne stemme om hvilken ny smag vi skulle lancere i Danmark. Gennem en interaktiv præsentation kunne forbrugerne udforske seks forskellige smage, stemme på deres favorit og vinde en jordomrejse eller 99 andre spændende præmier. Facebook var omdrejningspunktet for kampagnen, som blev promoveret digitalt, på TV og i butikker.

Resultater

Allerede fem uger efter lanceringen af kampagnen på Facebook var antallet af følgere steget fra 6.700 til 16.400, og der var afgivet mere end 21.000 stemmer i konkurrencen. Produkterne fik masser af plads i butikkerne og lanceringen oversteg salgsmålene markant.

Case / Peugeot

Husk at nyde turen

Der er noget særligt ved en Peugeot. Den har en sjæl, som de færreste andre bilmærker kan prale af. Teknologien og designet er nemlig skabt til mennesker, og det giver en unik oplevelse. Desværre var det ikke alle, der var klar over det, og mange mente, at bilen bare var et transportmiddel, der skulle bringe dem fra A til B. Det fik vi heldigvis ændret.

Husk at nyde turen

Bilmarkedet mærker stadig finanskrisen og er præget af rationelle beslutningsprocesser. Enten skal bilen være meget billig eller også skal den have stor gensalgsværdi. Og det er et trist marked, når man som Peugeot ligger klemt mellem meget stærke mærker som VW og meget billige mærker som Kia. Derfor er der brug for at minde alle om, at livet ikke kun handler om at spare penge eller transportere sig fra A til B i en trist, tysk metalkasse. Man skal huske at nyde livet – og det gør man altså bedre i en fransk Peugeot fyldt med følelser.

 

Resultater

Vi kan ikke tage hele æren, men i den tid vi har arbejdet med Peugeot er deres markedsandel steget betragteligt. De har overhalet Ford og Toyota, og mangler nu kun at skubbe Volkswagen af tronen. Og så de har erobret titlen som Danmarks mest solgte bil med Peugeot 208.

Case / Interflora

Følelser leveret lige til døren

Blomster er ikke bare blomster. Der ligger en følelse og en tanke bag. Derfor er det ikke lige meget, hvem man bruger til at levere den følelse eller tanke. Og den indsigt er fundamentet for vores arbejde med Interflora.

Følelser leveret lige til døren

De fleste af os ved af personlig erfaring, at det kan være svært at få erklæret sin kærlighed. Dels fordi man blotter sit hjerte, men også fordi man måske ikke lige er i nærheden af den, man vil blotte sit hjerte for. Og selv om Interflora kan hjælpe med begge dele, har vi nogle gange brug for et lille skub for at få det gjort.

Det lille skub blev vi bedt om at udvikle, og resultatet blev en ny brandplatform, som er rullet ud i alt fra film og PR til digitale aktiviteter, nyhedsbreve, butikskommunikation og meget mere. Der er trods alt mange måder at sige det på.

 

Resultater

Siden vi startede samarbejdet med Interflora, er salget steget i et ellers vigende marked, hvor det totale blomstersalg har været mærkbart faldende. Det er samtidig lykkedes at flytte salg over på andre kategorier som chokolade, vin og specialiteter.

Samtidig er de forskellige kampagner testet som nogle af Danmarks bedste. De er blevet hædret i diverse danske og internationale award shows, og en enkelt film er blevet set mere end 1.4 millioner gange på YouTube – helt uden seedning.

Case / Aalbæk Specialiteter

Godt håndværk skal pakkes godt ind

Aalbæk Specialiteter har et bredt sortiment af kvalitetsprodukter, der sælges under eget brand og som private labels. Men i forlængelse af en øget vækst og voksende sortiment havde man brug for en klar linje i identitet og emballagedesign. Det kunne Brandhouses designbureau Bessermachen hjælpe med, og løsningen skabte et så stærkt brand, at det blev solgt med stor fortjeneste.

Godt håndværk skal pakkes godt ind

Aalbæk Specialiteter er en af Danmarks mest innovative madproducenter. Med fokus på godt håndværk, dyrevelfærd og en klar holdning til økologi og tilsætningsstoffer udvikler og producerer de nogle enestående produkter. Men deres visuelle identitet og emballage havde ikke fulgt med produkternes kvalitet. Brandet forsvandt i et virvar af egne mærker og mange forskellige private labels.

Derfor tog Brandhouses designbureau Bessermachen afsæt i Aalbæk Specialiteters dna og udviklede en ny grafisk identitet og identitetsskabende elementer. Der er brugt traditionelle slagtersymboler som stempler, nummerering, hakket kant og mat overflade fra slagterpapiret for at lede tankerne hen på Aalbæk Specialiteters gedigne håndværk og så er det krydret med et innovativt farvevalg.

 

Artikel / Customer Centric Companies 16/17

Vi har talt med dine kunder i dag

Brandhouse har for fjerde år i træk spurgt danskerne til deres kundeoplevelser og loyalitet over for Danmarks 250 største retail- og service-virksomheder.

Se her om din virksomhed er med i undersøgelsen

I undersøgelsen Customer Centric Companies 16/17 har vi i samarbejde med YouGov foretaget 30.000 interviews. Der er tale om Danmarks største kundeanalyse, hvor 80.000 kundeoplevelser er blevet grundigt gennemgået med fokus på kundernes loyalitet og på den oplevede værdi af hvert kontaktpunkt med virksomhederne. Analysen viser også, hvordan kundernes oplevelser med 250 virksomheder har ændret sig over de seneste fire år.

Vi vil gerne mødes med dig og give dig indsigt i dine kunder og konkurrenter.

Danmarks største kundeanalyse

Gennem næsten 30.000 interviews er der indsamlet data om cirka 80.000 unikke kundeoplevelser på tværs af mere end 40 brancher.

Helt enkelt betyder det, at du og din virksomhed – gennem analysen – kan få svar på bl.a.:

 • Hvordan oplever forbrugerne jeres virksomhed i forskellige kontaktpunkter?
 • Hvad ser vi som jeres største kundemæssige udfordringer og muligheder lige nu?
 • Hvordan kan I skabe mere værdi for både jeres kunder og jeres virksomhed?

Vi har tal på din virksomhed

Vil du præsenteres for analysens specifikke tal for din virksomhed, så book et møde med os. Her kan vi fortælle dig, hvordan forbrugerne oplever din virksomhed, og hvordan du kan styrke kunderejsen.

Book et møde

Book et møde hos Annette Milner, Thomas Hedegaard, Kasper S. Munch, Thomas Sonberg, Thomas S. Jørgensen eller Stiig Helgens Binggeli på tlf. 35 25 32 00 eller skriv til customercentric@brandhouse.com

Artikel / Customer Centric Companies 16/17

Vi har talt med dine kunder i dag

Brandhouse har for fjerde år i træk spurgt danskerne til deres kundeoplevelser og loyalitet over for Danmarks 250 største retail- og service-virksomheder.

Se her om din virksomhed er med i undersøgelsen

I undersøgelsen Customer Centric Companies 16/17 har vi i samarbejde med YouGov foretaget 30.000 interviews. Der er tale om Danmarks største kundeanalyse, hvor 80.000 kundeoplevelser er blevet grundigt gennemgået med fokus på kundernes loyalitet og på den oplevede værdi af hvert kontaktpunkt med virksomhederne. Analysen viser også, hvordan kundernes oplevelser med 250 virksomheder har ændret sig over de seneste fire år.

Vi vil gerne mødes med dig og give dig indsigt i dine kunder og konkurrenter.

Danmarks største kundeanalyse

Gennem næsten 30.000 interviews er der indsamlet data om cirka 80.000 unikke kundeoplevelser på tværs af mere end 40 brancher.

Helt enkelt betyder det, at du og din virksomhed – gennem analysen – kan få svar på bl.a.:

 • Hvordan oplever forbrugerne jeres virksomhed i forskellige kontaktpunkter?
 • Hvad ser vi som jeres største kundemæssige udfordringer og muligheder lige nu?
 • Hvordan kan I skabe mere værdi for både jeres kunder og jeres virksomhed?

Vi har tal på din virksomhed

Vil du præsenteres for analysens specifikke tal for din virksomhed, så book et møde med os. Her kan vi fortælle dig, hvordan forbrugerne oplever din virksomhed, og hvordan du kan styrke kunderejsen.

Book et møde

Book et møde hos Annette Milner, Thomas Hedegaard, Kasper S. Munch, Thomas Sonberg, Thomas S. Jørgensen eller Stiig Helgens Binggeli på tlf. 35 25 32 00 eller skriv til customercentric@brandhouse.com

Artikel / JOB

Kommunikationsstærk PR-medarbejder med sans for den gode historie

Vi har travlt i vores PR & Content-afdeling hos Brandhouse. Derfor leder vi med lys og lygte efter en god kollega til vores forholdsvis nystartede afdeling.

Interesseret?

Lidt om dig

Kan du svare ja til disse spørgsmål, så hører vi meget gerne fra dig:

 • Har du minimum to års erfaring fra PR-bureau eller lign.?
 • Deler du vores brændende ambition om at få vores kunders brand til at skinne krystalklart i al kommunikation, PR og content?
 • Skriver du knivskarpe tekster og artikler om alt fra letmælk til storpolitik?
 • Brænder du for at få dine kunders budskaber ud i verden?
 • Elsker du at arbejde i krydsfeltet mellem pressen og sociale medier?
 • Har du en relevant kommunikationsuddannelse?
 • Har du selvstændigt kundeansvar i dit nuværende job?

 

Kunne du også tænke dig, at vide lidt om os? Så læs mere på næste side.

Lidt om os

Brandhouse er et Customer Centric kommunikations- og konsulenthus med ca. 75 ansatte. Vi arbejder med strategi, kampagner, PR og SoMe for vores kunder inden for en lang række brancher.

Interesseret?

Kunne du tænke dig at være med til at skabe nogle af Danmarks stærkeste brands? Så fortæl os, hvorfor vi skal glæde os til at møde dig. Vedlæg samtidig dit CV samt også gerne den bedste tekst, du har skrevet.

Skriv hurtigst muligt til Director, Head of PR Thomas Schmidt Jørgensen på tsj@brandhouse.com. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe på tlf. 26 70 77 14.

Artikel / Customer Centric Survey 2016

Hvordan opleves din virksomhed af forbrugerne?

Hvor god er din virksomhed til at skabe værdi og differentiering i alle relevante kontaktpunkter med forbrugerne? Bedre end jeres konkurrenter?

Det spørgsmål og mange andre kan du få svar på, når Brandhouse for fjerde år i træk løfter sløret for Danmarks største kundeanalyse af service- og retailvirksomheder: Customer Centric Survey 2016. Allerede nu kan du booke et møde, hvor Brandhouse præsenterer analysens specifikke tal for din virksomhed, og giver bud på, hvordan I kan skabe mere værdi – både for kunderne og jeres virksomhed.

Danmarks største kundeanalyse

Gennem næsten 25.000 interviews er der indsamlet data om cirka 80.000 unikke kundeoplevelser på tværs af mere end 40 brancher. Helt enkelt betyder det, at du gennem analysen kan få svar på bl.a.:

 • Hvordan oplever forbrugerne jeres virksomhed i forskellige kontaktpunkter?
 • Hvad ser vi som jeres største kundemæssige udfordringer og muligheder lige nu?
 • Hvordan kan I skabe mere værdi for både jeres kunder og jeres virksomhed?

Få præsenteret tallene
for din virksomhed allerede nu

Kunne I tænke jer at vide, hvordan forbrugerne oplever jeres virksomhed, og hvordan I kan styrke kunderejsen? Så book et møde, hvor Brandhouse præsenter analysens specifikke tal for jeres virksomhed.

Book et møde

Book et møde hos Annette Milner, Thomas Hedegaard, Kasper Sebastian Munch, Peter Mahler eller Stiig Helgens Binggeli på tlf. 35 25 32 00 eller via sa@brandhouse.com.

Artikel / Job

Ambitiøs Head of PR med stærke entreprenøregenskaber søges

Opslået den 21. december 2015

Hos Brandhouse har vi søsat en ny afdeling med speciale inden for PR og content marketing. Og selvom vi næsten lige har lagt fra kaj, er der allerede god vind i sejlene. Derfor søger vi en ambitiøs Head of PR med stærke entreprenøregenskaber, som kan bygge videre på vores nye afdeling i et af Danmarks stærkest integrerede kommunikationshuse.

Lidt om dine opgaver

Som Head of PR vil du referere til bureauets administrerende direktør. Du vil komme til at arbejde bredt med brands inden for FMCG, retail og designprodukter på tværs af både paid, earned og owned media.

Ud over at eksekvere for en række kunder, vil du også komme til at stå i spidsen for at opbygge den nye afdeling, der i dag tæller to medarbejdere. Vi forventer, at afdelingen har 4-5 ansatte inden for 1-2 år.

I tillæg til din egen afdeling har vi tilgang til kreative kræfter både inden for contentudvikling, copywriting, filmproduktion og foto blandt vores kolleger til brug for afdelingen. Derfor vil du også komme til at samarbejde tæt med vores kreative afdeling.

Lidt om dig

Som Head of PR forventer vi, at:

 • Du har stærke kompetencer inden for både PR og content marketing, da vi ønsker at sætte et ekstra stærkt præg på vores afdeling inden for sidstnævnte felt
 • Du har en uddannelse inden for journalistik eller kommunikation (minimum bachelorniveau)
 • Du har mellem 8-10 års erfaring fra PR-bureau, redaktion eller PR- og kommunikationsafdeling i privat virksomhed
 • Du har en analytisk og strategisk forståelse og tilgang til tingene
 • Du har et stærkt pressenetværk, specielt i livsstils- og dagspressen
 • Du er særdeles opdateret på branding af FMCG
 • Du har gode skriftlige evner og et fejlfrit dansk
 • Du er kreativ, udadvendt og en god sparringspartner for vores kunder
 • Du er redaktionelt tænkende og god til at sælge kundernes historier og stof ind til medierne

Derudover er det en fordel, hvis du har et godt kendskab til Norden, hvad angår medier.

Hvad vi kan tilbyde

Har du det, vi leder efter? Så kan vi til gengæld tilbyde dig et spændende job med en løn, der modsvarer dine kvalifikationer. Og foruden at få ansvaret for en afdeling, der er på en fantastisk rejse, vil du blive en del af årets bedste reklamebureau (udnævnt af Dansk Annoncørforening) med 65 søde og dedikerede mennesker i et inspirerende og kreativt miljø på Østerbro i København.

 

Interesseret?

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning til pm@brandhouse.com. Ønsker du yderligere information om jobbet, er du velkommen til at kontakte Commercial Director Peter Mahler på tlf. 20 13 14 17.

Tiltrædelse snarest muligt.

Artikel / JOB

Backend PHP-udvikler med Laravel-erfaring søges

Opslået den 1. juli 2016

Med større kunder, som Imerco, Bog & Idé og 7-Eleven, har vi skabt et af landets førende Product Information Management-systemer inden for dansk detailhandel. Det anvendes af vores kunder til håndtering af deres produktdata blandet andet på webshops og ved produktion af kataloger, tilbudsaviser, instore-materiale, annoncer og meget mere. Systemet hedder Publicator, og vi er netop påbegyndt udviklingen af næste generation. Derfor søger vi en stærk backend PHP-udvikler med erfaring fra Laravel-frameworket til et lille udviklingsteam på vores bureau i København.

Dine arbejdsopgaver

Som PHP-udvikler af Publicator vil dine primære arbejdsopgaver blive:

 • Bistå i udviklingen af det nye Publicator
 • Bistå i udviklingen og vedligeholdelsen af komponenter i det nuværende Publicator
 • Hjælpe med at løse supportrelaterede opgaver, i perioder, hvor det øvrige team er fraværende, på ferie etc.

Din profil

Vi forventer, at du:

 • Har erfaring med Laravel / Blade template engine eller tilsvarende framework
 • Har erfaring med JQuery og Bootstrap eller lignende
 • Har en mening om tingene og tør sige det

Derudover forestiller vi os, at du har kendskab til:

 • LAMP platform (herunder kendskab til basal Linux sysadmin)
 • REST interfaces og data-integration
 • Git flow

Hvad kan vi tilbyde?

Har du det, vi leder efter? Så kan vi til gengæld tilbyde dig et yderst alsidigt job med stor fleksibilitet, og en løn der modsvarer dine kvalifikationer. Samtidig vil du blive en del af årets bureau (udnævnt af Dansk Annoncørforening) og et pulserende hus med 65 dygtige og rare kollegaer i et fantastisk miljø på Østerbro i København.

 

Interesseret?

Lyder det som noget for dig? Send straks din ansøgning med billede og CV til Software Development Manager Nikolaj Have på have@brandhouse.com. Fortæl os, hvorfor du er den rette mand eller kvinde til jobbet, og vedlæg gerne et eksempel på et stykke arbejde, du selv har lavet, og som du er stolt af. Angiv samtidig gerne forventet lønniveau.

Artikel / Job

Ambitiøs og strategisk tænkende account manager søges til årets bureau

Opslået den 16. november 2015

Er du motiveret af at skabe de bedst tænkelige resultater for de kunder, du arbejder med? Og kan du samtidig lide at have mange bolde i luften på én gang? Så synes vi, du skal læse videre. Hos Brandhouse søger vi nemlig en energisk account manager med erfaring inden for bureauverdenen.

Dine arbejdsopgaver

Som account manager vil du skulle bistå vores client service directors med at drive en række af bureauets kunder. Derfor vil dine daglige arbejdsopgaver omfatte følgende:

 • At hjælpe corporate brands og produktbrands til vækst
 • Sparring med vores kunders marketingspecialister
 • Udvikling af strategiske oplæg og rapporter
 • Ansvarlig for enkelte kunder med fokus på at sikre, at gennemførsel af deres brand-, reklame- og digitale opgaver bliver en succes (herunder briefing, teamledelse, præsentation og eksekvering)
 • Daglig styring af kunder (herunder budgettering, mødereferater, tidsplaner og opfølgning)
 • At bidrage til udvikling og formidling af branche- og brandingrelevante informationer og indsigter til kunder og potentielle kunder

Din profil

Vi forestiller os, at du har minimum 5 års erfaring fra et digitalt, branding-, reklame- eller mediebureau. Derudover forventer vi:

 • Du har gennemført større brandingprojekter på samtlige medieplatforme – også digitalt
 • Du brænder for at skabe gode løsninger – uanset hvilken platform, løsningen skal udfoldes på
 • Det interesserer dig at forstå forbrugerne og deres adfærd, og du kan omsætte denne viden til strategi og planer
 • Du er udadvendt og dynamisk, og har en god analytisk sans kombineret med forretningsmæssig forståelse. Og så er du struktureret, men samtidig idérig.

Hvad kan vi tilbyde?

Foruden et spændende job på årets bedste bureau (netop udnævnt af Dansk Annoncørforening), vil du blive en del af et hus med 65 søde og dedikerede mennesker i et inspirerende og kreativt miljø på Østerbro i København.

 

Interesseret?

Kunne du tænke dig at være med til at skabe nogle af Danmarks og Nordens stærkeste brands? Så send din ansøgning med CV, et vellignende billede og eventuelle referencer hurtigst muligt til Anna Brushøj på ab@brandhouse.com (mrk. ”Account Manager”).

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte client service director Annette Milner på tlf. 26 73 31 62.

Artikel / Job

Danmarks mest imødekommende piccoline søges til Danmarks bedste bureau

Opslået den 16. november 2015

Brandhouse er et kommunikations- og konsulenthus med 65 dedikerede mennesker, lige fra kreative til strategikonsulenter, der beskæftiger sig med både branding, reklame, design og PR. Og for at sikre os, at både de større og mindre hverdagsopgaver og møder med vores kunder bliver en succes, er det vigtigt for os, at huset altid fungerer 100 procent. Derfor søger vi en udadvendt og serviceminded piccoline med ansvar for vores reception samt mindre sekretæropgaver.

Dine primære arbejdsopgaver

Sammen med en anden piccoline vil du få ansvaret for:

 • At vores gæster altid føler sig velkomne i huset – både når de ankommer, mens de er her og når de skal af sted.
 • Den daglige drift af vores reception, herunder modtagelse af gæster, telefonpasning, booking af mødelokaler, taxabestilling osv.
 • Lettere sekretæropgaver
 • Opdækning og afrydning i forbindelse med frokost
 • Mindre indkøb af dagligvarer til kantinen
 • Assistance i forbindelse med større arrangementer og events

Din profil

 • Du er særdeles udadvendt, positiv og er socialt begavet
 • Du besidder et stort service-gen
 • Du har sans for orden og kan let danne dig et overblik over møder og gæster i huset
 • Du har kørekort

Derudover forestiller vi os, at du er et sted mellem 18 og 25 år. Du har humor og selvironi. Du kan lide at være vært, har gode vaner med hjemmefra, og kan skrive, regne og charmere dig gennem det meste.

Hvad kan vi tilbyde?

Kan du se dig selv udfylde de nævnte opgaver, kan vi til gengæld tilbyde dig et fuldtidsjob hos årets bedste bureau (udnævnt af Dansk Annoncørforening) og et indblik i en yderst spændende og levende branche. Derudover bliver du en del af et dejligt hus med 65 søde kollegaer i et inspirerende og kreativt miljø på Østerbro i København.

 

Interesseret?

Synes du, det lyder som noget for dig? Så skynd dig at sende din ansøgning med CV og foto til Anita Dejgaard på ad@brandhouse.com.

Artikel / Job

Kommunikationsstærk PHP-udvikler med ansvar for support søges

Opslået den 26. oktober 2015

Gennem de sidste 10 år har vi opbygget et af landets førende Product Information Management-systemer inden for dansk retail. Det benyttes i dag af større detailkæder og -grossister, som f.eks. Imerco, Bog & Idé og Thomas Cook Airlines, til effektivisering og strukturering af deres marketingdata på tværs af platforme. Vi kalder det Publicator, og vi arbejder konstant på at forbedre brugeroplevelsen for vores mange kunder. Derfor søger vi en kommunikationsstærk PHP-udvikler til kunde- og systemsupport samt relevante udviklingsopgaver til vores bureau i København.

Dine primære arbejdsopgaver vil være

 • Support-ansvarlig med kundekontakt via telefon, mail og via system til opgavestyring.
 • Herunder system-support, hvor du hjælper kunderne med problemstillinger omhandlende deres Publicator-løsninger.
 • Analysering af konkrete udviklingsopgaver både selvstændigt og i samarbejde med en senior-udvikler.

Din profil

 • Du har erhvervserfaring med programmering ligesom din uddannelse også er relevant.
 • Du er god til PHP/OOP, HTML5, CSS3, JavaScript (herunder jQuery), Bootstrap, MySQL og Git.
 • Du kan gøre dig forståelig over for kunder og er god til at kommunikere via mail, telefon og ansigt til ansigt.
 • Du har forretningsforståelse og kan omsætte idéer til tekniske løsninger.
 • Du er ikke bange for at tage ansvar og kan levere til aftalt tid.
 • Du har en høj grad af ordenssans og kan arbejde både selvstændigt og i team.

Kan du samtidig varetage udviklingsopgaver, også i større omfang, og har du kendskab til Laravel, LAMP platform og REST interfaces, er det kun et ekstra plus.

Hvad kan vi tilbyde?

Udover et alsidigt og fleksibelt fuldtidsjob med enorme udviklingsmuligheder og ansvar, vil du blive en del af et energisk team bestående af 65 dygtige og charmerende kollegaer – lige fra kreative til strategikonsulenter. Samtidig kan vi tilbyde et dynamisk og kreativt arbejdsmiljø i fantastiske rammer på Østerbro i København.

 

Interesseret?

Vis os hvad du kan, så kvitterer vi måske med en kaffe og et spændende job inden for PHP-udvikling og support.

Send din ansøgning til nh@brandhouse.com, hvori du fortæller lidt om dig selv, dine kompetencer og hvorfor det netop er dig, vi står og mangler. Vedlæg også gerne et eksempel på et stykke arbejde, du selv har lavet, og som du er stolt af.

Ønsker du yderligere information om jobbet, er du velkommen til at kontakte Software Development Manager Nikolaj Have på tlf. 20 23 11 20.

 

Artikel / Brandarkitektur

Brandarkitektur

Virksomhedens brands skal stå alene eller støtte sig op ad hinanden.
De tre fremherskende modeller er 1) Branded House modellen, 2) House of Brands modellen og 3) kombinationen af disse.  – se næste side

I vores arbejde med at skabe struktur og den mest effektive positionering af corporate brands og sub-brands fastlægges den grundlæggende arkitektur og fordele og ulemper ved denne vejes mod hinanden.

Artikel / CUSTOMER CENTRIC

Når varehylderne bugner med lærerige kundeoplevelser

Den amerikanske dagligvarekæde Whole Foods Market er ikke nogen helt almindelig dagligvarekæde. Besøger man en af Whole Foods Markets mange butikker vil man nemlig opleve hvordan økologi, bæredygtighed og sundhed gennemsyrer udvalget af dagligvarer i en grad, man ikke finder andre steder. Og det er til glæde for miljøet, producenterne, samfundet og ikke mindst: Kunderne.

Whole Foods Market blev grundlagt i 1980 og er i dag den største, bæredygtige dagligvarekæde i USA. Men Whole Foods Market er langt mere end ”bare” et sted, hvor du kan købe en liter mælk eller en bakke æg. Whole Foods Market er nemlig et projekt om at tage ansvar. Ansvar for alle parter, der på den ene eller anden måde er involveret i de produkter, som dagligvarekæden har på deres hylder – lige fra producent til kunde, fra indhold til emballage.

Whole Foods Market lægger ikke skjul på, at de er en missions-drevet virksomhed, hvor CSR i virksomhedsstrategien ikke er et spørgsmål om pligt. I stedet er det en hjertesag, som dagligvarekæden tænker ind i alt, hvad de både siger og gør – selv på mikro-niveau. Så hvad betyder det for kunden?

Kort sagt, betyder det, at du i en af Whole Foods Markets butikker ikke bare finder produkter af bedste kvalitet. Du finder også produkter, som er udvalgt og produceret med særlig omtanke og etisk ansvarlighed til glæde og gavn for dig som kunde.

En af Whole Foods Markets kerneværdier omhandler kundens centrale rolle i deres forretning og vigtigheden i både at imødekomme og overstige kundens forventninger på hver eneste indkøbstur. Så hvordan gør man det?

For Whole Foods Market består opskriften af et særdeles fintfølende kundefokus, som sikrer, at kunden tages i hånden fra start til slut.

For eksempel går den amerikanske dagligvarekæde langt for at hjælpe deres kunder med at træffe informerede valg i forhold til de produkter, som kunderne køber – hvad enten det er madvarer, hudplejeprodukter eller noget helt tredje. De hjælper kunderne med at få svar på alt lige fra: Hvor stammer de bøffer fra, som du overvejer at købe? Hvordan er dyret blevet behandlet? Og har det fået nogle produktionsfremmende hormoner eller midler?

Whole Foods Market gør også “hjemmearbejdet” for deres kunder og giver dem ro i sindet ved at sikre, at de dagligvarer som ender i indkøbsvognen er uden konserveringsmidler samt tilsatte farve- og smagsstoffer.

Whole Foods Market har også valgt ikke at forhandle æg fra burhøns i dagligvarekædens butikker, på grund af hønsenes dårlige levevilkår. Ja, faktisk så følger Whole Foods Market et rating-system, der ikke tillader kødprodukter og produkter fra dyr, der har tilbragt deres liv i bur, kasser eller andre overfyldte arealer. Desuden samarbejder dagligvarekæden med Marine Stewardship Council om at skabe bæredygtigt fiskeri, som sikrer at fiskene er fanget på en forsvarlig måde.

Ud over fokus på dyrevelfærd støtter Whole Foods Market også lokale producenter og slår et slag for, at lokale produkter er repræsenteret i deres butikker. Whole Foods Market tilbyder endda lån til selvstændige lokale producenter, som har brug for hjælp til at udvide deres forretning.

 

Ikke kun lokale producenter men også kundernes lokalsamfund får en kærlig hånd, når Whole Foods Markets butikker flere gange årligt afholder ”Community-giving days”, hvor fem procent af dagens omsætning doneres til lokale nonprofit organisationer eller uddannelsesinstitutioner. En idé som stammer fra ønsket om at skabe en ekstraordinær service og kundeoplevelser i verdensklasse. Og som dagligvarekæden selv påpeger: ”Vi ønsker, at vores butikker bliver lokalsamfundets mødesteder, hvor vores kunder møder deres venner og får nye”.

Så hvad er idéen? Hos Whole Foods Market sælger man ikke bare kvalitetsvarer. Man sælger også lærerige kundeoplevelser, god samvittighed, og en følelse af at gøre noget godt for både sig selv og andre. Med andre ord, så hjælper Whole Foods Market kunden til nemt at kunne handle betænksomt, ansvarligt, sundt, med indsigt og med overskud. Og hvem vil ikke gerne det?

Kunne I tænke jer at vide, hvordan netop jeres virksomhed opleves af forbrugerne? Og kunne I tænke jer at høre mere om, hvordan I kan skabe mere værdi på begge sider af disken? Så book et møde, hvor Brandhouse præsenterer specifikke tal for din virksomhed fra vores årlige Customer Centric Survey – Danmarks største kundeanalyse af service og retailvirksomheder.

Artikel / CUSTOMER CENTRIC

Hvornår har du sidst talt i telefon med en kunde i over 10 timer?

Hvordan skaber du et personligt forhold mellem dig og dine kunder? Og hvordan får du dem oven i købet til at ville anbefale dit brand til venner og familie?

For den amerikanske e-butik Zappos.com, som sælger alt lige fra tøj, sko, tasker til isenkram, ser det ud til, at man har knækket koden. 75 procent af ordre afgivet på Zappos.com stammer nemlig fra tilbagevendende kunder. Samtidigt er hele 90 procent af Zappos’ kunder villige til at anbefale e-butikken til sin bedste ven. Og det er der en særlig forklaring på.

I løbet af sine første 10 år på markedet har Zappos formået at skabe et stærkt brand, hvis DNA bygger på et ekstraordinært kundefokus og servicekoncept, som man ikke finder steder.

Resultatet? Yderst tilfredse og loyale kunder!

Når det drejer sig om kundeservice og kundeoplevelser går Zappos skridtet videre end de fleste gør – ikke bare sammenlignet med andre e-butikker, men med alle virksomheder, som beskæftiger sig med service i mindre eller større grad.

I stedet for blot at være en afdeling, så er kundeservice hos Zappos det, der binder hele virksomheden sammen. Og ifølge CEO Tony Hsieh er målet med Zappos at skabe verdens stærkeste brand inden for kundeservice.

Og her tænkes ikke blot på services som Zappos’ 365 dages returret og gratis tilbagelevering, hvis produktet ikke lever op til kundens krav. Hos Zappos handler kundeservice også om at skabe personlige og følelsesmæssige relationer til hver enkel kunde gennem udsædvanligt gode kundeoplevelser, som både overrasker, begejstrer og fastholder kunderne.

Hos Zappos er man bevidst om, at man må differentiere sig ved at gøre noget som er udover det forventede. Derfor tilskynder Zappos deres medarbejdere til at gå længere end traditionel kundeservice.

For eksempel er der ingen grænse for, hvor lang tid en telemarketing-ansat hos Zappos må bruge per kunde. Det betyder da også, at det længste opkald med en kunde indtil videre varede hele 10 timer og 29 minutter. Ja, du læste rigtigt! Angiveligt gav det lange opkald mellem den ansatte og kunden anledning til en snak om alt lige fra film til yndlingsretter.

 

Nu spørger du måske dig selv: ”hvad er meningen med galskaben”? For Zappos er det en tro på, at personlige og følelsesmæssige forhold til kunderne, ikke kun er et spørgsmål om at være en god kommunikatør – det handler også om at være en god lytter. Altafgørende for en god kundeoplevelse og god kundeservice, er følelsen, som kunden bliver efterladt med.

Et eksempel på at Zappos efterlever denne tilgang er den virkelige historie om en kvinde, som ringede til Zappos for at returnere et par støvler for hendes mand, der netop var omkommet i en bilulykke. Dagen efter modtog hun en blomst, som den ansatte hos Zappos havde sendt hende på virksomhedens regning.

For Zappos er idéen at kunden ved, at den ansatte i den anden ende oprigtigt udviser betænksomhed over for kunden – både professionelt og personligt.

I 2008 kunne Zappos fremvise en årsomsætning på en mia. dollars – et mål som blev indfriet to år tidligere end forventet. Foruden det imponerende regnskab blev Zappos i 2011 udnævnt til verdens sjette bedste virksomhed at arbejde for. Alene det gør Zappos til en bemærkelsesværdig forretningssucces, som især kan tilskrives deres usædvanlige servicekoncept, som rækker langt ud over kundernes forventninger.

Zappos’ servicekoncept nævner CEO Tony Hsieh som deres største kilde til succes: “Vi vil kunne være på et hvilket som helst marked, hvor vi kan differentiere os selv gennem bedre kundeservice og bedre kundeoplevelser”.

I en tid, hvor mange markeder er præget af øget konkurrence må hver enkelt virksomhed forsøge at skille sig ud for at sikre sig overlevelse og succes. En oplagt måde er at lade sig inspirere af Zappos’ særlige kundeorienterede servicekoncept. For hvad der er så værdifuldt ved et sådant koncept, er det unikke ejerskab, som ingen vil kunne tage fra dig og dit brand. Som Zappos selv forklarer: ”De kan kopiere vores billeder, vores fragtsystem og vores overordnede look på hjemmesiden, men de kan ikke kopiere vores folk, vores kultur og vores service”.

Kunne I tænke jer at vide, hvordan netop jeres virksomhed opleves af forbrugerne? Og kunne I tænke jer at høre mere om, hvordan I kan skabe mere værdi på begge sider af disken? Så book et møde, hvor Brandhouse præsenterer specifikke tal for din virksomhed fra vores årlige Customer Centric Survey – Danmarks største kundeanalyse af service og retailvirksomheder.

Artikel / CUSTOMER CENTRIC

OM BRANDHOUSE

Brandhouse er et Customer Centric kommunikations- og konsulenthus. Det lyder eksotisk, men det er faktisk meget snusfornuftigt. Det betyder helt simpelt, at vi løser dine forretningsproblemer ved at tage udgangspunkt i dine kunder og deres behov. Og vi mener det så alvorligt, at vi hvert år analyserer 18.000 kundeoplevelser med 220 forskellige brands. Ring til os, hvis du synes, det lyder interessant – eller kig på de løsninger, vi har skabt for nogle af Danmark og Nordens stærkeste brands.

Artikel / customer centric survey 2015

Hvor customer centric er din virksomhed?

Brandhouse står for tredje år i træk bag Danmarks største kundeanalyse af service- og retailvirksomheder: Customer Centric Survey 2015. Gennem 23.794 interviews er der indsamlet data om 78.339 unikke kundeoplevelser. Analysen giver svaret på, hvor god din virksomhed er til at skabe værdi og differentiering i alle relevante kontaktpunkter med forbrugerne – i benchmark med dine direkte konkurrenter.

 

“33% af dem som følger virksomheder på sociale medier er under 30 år” – Customer Centric Survey 2015

Som noget nyt i 2015

I årets analyse har vi, som noget nyt, også målt virksomhedernes evne til at skabe værdi i markedsføringen. Samtidig har vi også målt evnen til at skabe differentiering, altså skabe værdi på en anderledes måde, i forhold til konkurrenterne. Det giver dig samlet set mulighed for at vurdere, hvor i kunderejsen din virksomhed kan styrke brandets position.

Ideen med at tage kunderne alvorligt

Når du som virksomhed skaber værdi for kunderne, skaber kunderne værdi for dig. Det er tankegangen bag det at være customer centric og gøre kunderne til midtpunkt for alle sine aktiviteter.

 

“Det er i overvejende grad mænd som har apps fra service- og retailvirksomheder på deres smartphones” – Customer Centric Survey 2015

Men det kræver viden at gøre noget godt for sine kunder. Man skal vide, hvad de går op i, og hvad der driver dem i valget af butik eller servicevirksomhed. Man skal også vide, hvilke erfaringer de gør sig, når de møder din virksomhed i et af de mange kontaktpunkter.

Så tæt på kunderne er det svært at komme. Men hos Brandhouse gør vi forsøget. Hvert år gennemfører vi Customer Centric Survey, en omfattende analyse af danskernes vurdering af værdien af at være i kontakt med de førende service- og retailvirksomheder.

Sportsbutikker, ejendomsmæglere og fitnesscentre er de brancher som skaber mindst differentiering i deres markedsføring” – Customer Centric Survey 2015

Hvor meget værdi skaber din virksomhed for dine kunder?

Customer Centric Survey måler virksomhedens evne til at skabe værdi for forbrugerne i alle relevante kontaktpunkter. Vores analyse dækker mere end 40 brancher og sætter gennem 23.794 interviews tal på, hvad danskerne har oplevet i kontakten med 235 af landets største service- og retailvirksomheder.

 

Sådan får du tal på forbrugernes møde med netop din virksomhed


Book et møde, hvor Brandhouse præsenterer analysens specifikke tal for din virksomhed. Hvordan opleves I af forbrugerne? Hvad ser vi som jeres største kundemæssige udfordringer lige nu? På mødet giver vi også nogle bud på, hvordan vi kan hjælpe jer med at skabe mere værdi.

Artikel / CUSTOMER CENTRIC

Kunden har altid ret

Brandhouse er et Customer Centric kommunikations- og konsulenthus. Det lyder eksotisk, men det er faktisk meget snusfornuftigt. Det betyder helt simpelt, at vi løser dine forretningsproblemer ved at t

Annette Milner Client Service Director

Brandhouse a/s

Middelfartgade 17

2100 København Ø

Tlf: +4535253200

info@brandhouse.com