Ny Interflora film hylder den svære kærlighed

Forelskelse er igen temaet i den nyeste Interflora kampagne. Men denne gang udspiller handlingen sig i 1920’erne, hvor en ung mand forsøger at erklære sin kærlighed for sin udkårne. Og det hele slutter med en lille overraskelse.

 

Artikel / Customer Centric Companies 16/17

Vi har talt med dine kunder i dag

Brandhouse har for fjerde år i træk spurgt danskerne til deres kundeoplevelser og loyalitet over for Danmarks 250 største retail- og service-virksomheder.

Se her om din virksomhed er med i undersøgelsen

I undersøgelsen Customer Centric Companies 16/17 har vi i samarbejde med YouGov foretaget 30.000 interviews. Der er tale om Danmarks største kundeanalyse, hvor 80.000 kundeoplevelser er blevet grundigt gennemgået med fokus på kundernes loyalitet og på den oplevede værdi af hvert kontaktpunkt med virksomhederne. Analysen viser også, hvordan kundernes oplevelser med 250 virksomheder har ændret sig over de seneste fire år.

Vi vil gerne mødes med dig og give dig indsigt i dine kunder og konkurrenter.

Danmarks største kundeanalyse

Gennem næsten 30.000 interviews er der indsamlet data om cirka 80.000 unikke kundeoplevelser på tværs af mere end 40 brancher.

Helt enkelt betyder det, at du og din virksomhed – gennem analysen – kan få svar på bl.a.:

  • Hvordan oplever forbrugerne jeres virksomhed i forskellige kontaktpunkter?
  • Hvad ser vi som jeres største kundemæssige udfordringer og muligheder lige nu?
  • Hvordan kan I skabe mere værdi for både jeres kunder og jeres virksomhed?

Vi har tal på din virksomhed

Vil du præsenteres for analysens specifikke tal for din virksomhed, så book et møde med os. Her kan vi fortælle dig, hvordan forbrugerne oplever din virksomhed, og hvordan du kan styrke kunderejsen.

Book et møde

Book et møde hos Annette Milner, Thomas Hedegaard, Kasper S. Munch, Thomas Sonberg, Thomas S. Jørgensen eller Stiig Helgens Binggeli på tlf. 35 25 32 00 eller skriv til customercentric@brandhouse.com

Case / POSY by Interflora

Klar til at møde konkurrencen

Da Interflora fik nys om, at en udenlandsk konkurrent var på vej ind over de danske grænser med blomster-abonnementer, gik virksomheden ikke i panik, men handlede resolut og benyttede chancen til at ’disrupte’ sig selv.

Brandhouse hjalp på rekordtid Interflora med at blive klar med POSY by Interflora, et konkurrencedygtigt sub-brand med faste leverancer af moderne og uformelle hverdagsblomster. POSY by Interflora henvender sig især til unge og urbane kvinder, der lader sig inspirere af stærke visuelle udtryk og trendsettere på sociale medier.

Klar til at møde konkurrencen

Med hjælp fra Brandhouse var koncept, navn, visuel identitet og webdesign på plads på blot fire uger, og POSY by Interflora så dagens lys.

En digital-first lanceringsstrategi, bestående af en integreret kommunikationsindsats med strategisk brug af bloggere, sociale medier samt consumer og corporate PR, betød, at mediedækningen og opmærksomheden om det nye brand har været overvældende.

Case / Amager Centret

Ikke som de andre

Amar’kanerne er ikke som de andre. De bor for eksempel tættere end nogen andre i Danmark. Dog er de vidt forskellige, men har kærligheden til Amager til fælles. Og selvom de ikke er enige om alt, så føler de sig som en familie – og de holder sammen.

Denne særlige amar’kanske ånd tog vi fat i, da vi skulle udvikle en ny identitet for Amager Centret. For hvad er mere naturligt end at dyrke amar’kanerne, når nu de er gjort af et ganske særligt stof?

Ikke som de andre

Udgangspunktet for Amager Centrets identitet er derfor centreret om amar’kanere af alle slags. Her er plads til alle! Og jo mere de kan være en del af fællesskabet og dele det med hinanden, jo mere relevant bliver kommunikationen – og jo højere kan vi få dem til at elske Amager Centret, så det bliver mere end et center men også et centrum for Amager.

Resultater

Allerede tre måneder efter launch af Amager Centrets nye identitet er antallet af følgere på Facebook fordoblet med mere end 3.000 amar’kanere. Ligeledes er engagementet steget markant på både Facebook og Instagram. Indextallet for kundetrafik i selve centret ligger nu helt op til 123 – og vi er kun lige begyndt! Vi glæder os til at følge udviklingen.

Case / Kildevæld

En god smag i munden

Hvordan får man shopperen til at flytte hånden 10 centimeter til den ene side og vælge ens brand frem for konkurrentens? Det er en svær øvelse, og den bliver ikke nemmere af, at man sælger noget så generisk som vand. Men det kan lade sig gøre – og oven i købet mens man gør verden en lille smule bedre.

En god smag i munden

Det kan være en udfordring, at få en CSR-strategi til at gå op med salgs- og marketingstrategien. Ofte bliver den et appendix, der lever sit eget liv parallelt med markedsføringen, fordi det er svært at forbinde et brand løfte til forbrugeren med en god sag. Men for Kildevæld lykkedes det.

Uanset om du er dansker, svensker, nordmand eller afrikaner, så har du nemlig brug for at få slukket din tørst – og det blev grundlaget for et samarbejde mellem Kildevæld og Røde Kors, der blev rullet ud i hele norden. Og løftet om at man giver 3 liter vand til en afrikaner, hver gang man selv slukker tørsten, var nok til at få rigtigt mange forbrugere til at flytte hånden lidt til siden og vælge Kildevæld frem for konkurrenterne.

Case / Aalbæk Specialiteter

Godt håndværk skal pakkes godt ind

Aalbæk Specialiteter har et bredt sortiment af kvalitetsprodukter, der sælges under eget brand og som private labels. Men i forlængelse af en øget vækst og voksende sortiment havde man brug for en klar linje i identitet og emballagedesign. Det kunne Brandhouses designbureau Bessermachen hjælpe med, og løsningen skabte et så stærkt brand, at det blev solgt med stor fortjeneste.

Godt håndværk skal pakkes godt ind

Aalbæk Specialiteter er en af Danmarks mest innovative madproducenter. Med fokus på godt håndværk, dyrevelfærd og en klar holdning til økologi og tilsætningsstoffer udvikler og producerer de nogle enestående produkter. Men deres visuelle identitet og emballage havde ikke fulgt med produkternes kvalitet. Brandet forsvandt i et virvar af egne mærker og mange forskellige private labels.

Derfor tog Brandhouses designbureau Bessermachen afsæt i Aalbæk Specialiteters dna og udviklede en ny grafisk identitet og identitetsskabende elementer. Der er brugt traditionelle slagtersymboler som stempler, nummerering, hakket kant og mat overflade fra slagterpapiret for at lede tankerne hen på Aalbæk Specialiteters gedigne håndværk og så er det krydret med et innovativt farvevalg.

 

Case / Fujitsu

Grøn af fornuft

I mange år har Fujitsu været garant for solide it-løsninger, produkter og services til både store og små virksomheder og det offentlige Danmark.

Men hvordan fortæller man om Fujitsus energibesparende servere og storage-løsninger på en måde, som ikke kun henvender sig til IT-chefer? Den udfordring har vi hjulpet dem med.

Grøn af fornuft

Fujitsu havde et ønske om at fortælle om de økonomiske og energieffektive fordele, som virksomheder får, når de opgraderer deres servere og storage-systemer til en af Fujitsus nye grønne løsninger.

Men nogen gange kan det være svært at få fortalt om højteknologiske servere, CO2-udledning og energitilskud på en måde som er spiselig for alle. Derfor har vi hjulpet Fujitsu med at udfolde konceptet ”Grøn fornuft betaler sig” via flere forskellige online tiltag.

Konceptet er blandt andet blevet udfoldet i form af en landing-page, bannere og en animationsfilm, der gennem fun facts og relaterbare situationer gør kunderne klogere på, hvordan dataopbevaring kan gøres endnu smartere og bedre – til glæde og gavn for både pengepungen og miljøet.

Kontakt widget

Brandhouse a/s

Middelfartgade 17

2100 København Ø

Tlf: +4535253200

info@brandhouse.com